top of page
mooie bijzondere kleurrijke originele duurzame kleding fashion utrecht wgdesigns steenweg

ONZE COLLECTIES

Wij ontwerpen creaties voor de moderne vrouw of dames die er mooi en/of modebewust uit willen zien. Wat wij belangrijk vinden is een goede balans te vinden tussen mooie en bijzondere mode, wat onderscheidend en anders is. Een soort van eigen identiteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze kleding ook draagbaar is, kleurrijk en praktisch in het dragen. 

 

De collecties zijn te omschrijven als modern, vrouwelijk, kleurrijk, elegant, uitgesproken, draagbaar, exclusief en betaalbaar. De collecties bestaan uit vrijetijdskleding,  zakelijke kleding voor op kantoor of in een zakelijke werkomgeving. Ook hebben wij kleding voor bijzondere gelegenheden zoals o.a. bruiloften en feesten.

 

Per jaar ontwerpen wij minimaal 4 collecties. Voor elk seizoen (voorjaar, zomer, herfst en winter) hebben wij een collectie. Ook verschijnen er soms nog 2 tussen collecties met special items of limited editions. Dit zijn extra leuke aanvullingen voor de liefhebber. De collecties worden uitgebracht onder de naam W&G designs.

 

Van onze creaties zijn vaak maar weinig aantallen van gemaakt. Ook hier kiezen wij bewust voor. Door de kleine oplagen blijft de kleding exclusief en bijzonder. We hebben vaak maar een paar maatseries van een artikel. Dat maakt het voor onze klanten extra leuk want als je wat koopt heb je een creatie wat bijna niemand heeft. Kortom; echt iets bijzonders.

 

Maatvoering

Wij hebben een Nederlandse maatvoering en gaan van maat 36 t/m 46. Wij vinden het belangrijk om meer stof te gebruiken in kleding en daar niet in te bezuinigen. Hierdoor valt de kleding mooier en kleedt het beter af. Elk jaar wordt onze collectie weer wat groter en breder.

INSPIREER JEZELF EN ANDEREN

''Voor elk seizoen hebben wij een collectie speciaal voor de moderne vrouw die zich durft te onderscheiden''

mooie kleurrijke duurzame bijzondere kleding creaties mode utrcht printen modehuis styling

MOOIE EN LUXE STOFFEN

Wij selecteren met veel aandacht en zorg onze stoffen voor onze collecties. Hierbij houden wij rekening met stoffen die fijn en prettig dragen maar ook de samenstellingen van de stoffen en de kwaliteit zijn voor ons van groot belang. Wij werken met verschillende stofleveranciers. Veel van onze stoffen komen uit Italië.

 

Wij werken veel met natuurlijke stoffen binnen onze collectie. Veel kleding van W&G designs en styling is gemaakt van natuurlijke stoffen zoals bijvoorbeeld katoen en viscose. Het voordeel van natuurlijke stoffen is dat de kleding ademt en dat het lichaamswarmte afstoot. Hierdoor transpireert u minder. Doordat we ook met veel elastische stoffen werken is de pasvorm en draagcomfort zeer hoog. Wij werken ook met veel (digitale) jersey printen. Het innovatieve karakter komt tot uiting door nieuwe technologieën met betrekking tot het bedrukken van natuurlijke stoffen. Hierdoor blijven de stoffen langer mooi en behouden ze beter hun kleur.

 

Uiteraard hebben we binnen onze collecties diversiteit in stofkwaliteiten. Wij werken bijvoorbeeld ook met zijde, kant, roma di punta stoffen, flockprinten, (gekookte) wol, satijn, imitatieleer, suedine en luxe ausbrenner stoffen.

kleurrijke kleding bijzondere mooie duurzame fashion modeontwerper utrecht steenweg wgdesigns

KLEURRIJKE CREATIES

W&G designs en styling staat voor kleur. W&G wil graag met haar collecties het straatbeeld van Nederland veranderen of tenminste beïnvloeden. Wij vinden dat het straatbeeld in Nederland kleurrijker mag. Kijk eens naar landen als Spanje of Italië. Daar lopen vrouwen er mooi en gekleed bij. Nederland zal nooit het modeland van Europa worden en dat hoeft ook niet maar de tijd van alleen maar spijkerbroeken en makkelijke Uggs zien wij liever niet in het Nederlandse straatbeeld. Wij brengen bewust veel kleur en kleurrijke printen binnen onze collecties. Wij durven dan ook met gerust hart te zeggen dat wij de kleurrijkste winkel van Utrecht en omgeving zijn! Met mooie en kleurrijke kleding voelt u zich beter, zelfverzekerder en vrolijker. U zult ontdekken dat uw omgeving er ook op reageert en er misschien wel vrolijker van wordt. Door kleur te dragen zult u eerder aangesproken worden of een compliment ontvangen. Of de vraag krijgen of u leuke nieuwe kleding heeft of dat u bent afgevallen. Kortom; het leven wordt veel leuker!

 

Wij laten onze collecties elkaar in kleurbeeld opvolgen. Wij kiezen hier bewust voor zodat onze klanten combinaties kunnen maken met kleding vanuit verschillende collecties. Het voordeel hiervan is dat klanten oneindig kunnen blijven combineren en dat kastliggers tot het verleden behoren. Door middel van de kledingstukken op verschillende manieren te combineren en te stylen wordt het zeer eenvoudig om dezelfde kleding zowel zakelijk als privé te dragen. Dit laten wij ook zien tijdens een stylingafspraak.

winkel steenweg 27 utrecht wg designs en styling mooie bijzondere duurzame kledingwinkel kleurrijk

PRIJSSEGMENT

Ondanks het exclusieve karakter is de kleding betaalbaar en valt het in de bovenkant van het middensegment. Met enkele uitzonderingen nagelaten, zijn er geen kledingstukken wat over de grens gaat van € 250,-. Wij vinden het namelijk belangrijk dat designerskleding toegankelijk moet blijven. Het moet leuk zijn om kleding te blijven kopen.

Als klant betaald u een all-in-prijs in ons concept store in Utrecht. In deze prijs zijn alle componenten verrekend wat ons concept speciaal maakt. Denk hierbij aan: stylingdiensten, luxe Italiaanse stoffen, duurzame en gecertificeerde stoffen en overige materialen, Nederlands design en productontwikkeling, exclusiviteit en fairtrade. 

Zo kost een luxe en uitgewerkte top binnen ons brandstore € 89,95, een elegante start vanaf jurk € 189,95 en onze broeken ca. €189,95.

 

Van alle creaties zijn enkele maatseries en alleen verkrijgbaar in onze winkel en stylingbureau in Utrecht.

bottom of page