top of page
Gladys blazer print groen alexia top petrol basis extra lange mouwen2_edited.png

ONZE
KLANTEN

Ben je op zoek naar exclusieve (zakelijke) kleding? Mooie uitgewerkte kleding waar niet iedereen in loopt? Bijzondere en representatieve kleding voor jouw werk, congressen, seminars of presentaties? Mooie en verfijnde kleding voor een bruiloft of een feest? Of ben je iemand die van mode houdt? Dan spreekt onze collectie je waarschijnlijk aan!

 

Wij kleden veel carrièrevrouwen in de zakenwereld die zichzelf willen onderscheiden van andere vrouwen binnen het bedrijfsleven. Deze powervrouwen bekleden vaak goede posities waarin persoonlijke presentatie erg belangrijk is en waarbij kleding een belangrijk element is in de functie. Vaak zijn deze vrouwen een inspiratiebron en een voorbeeld voor hun omgeving. Onze taak en missie is om deze vrouwen te inspireren op het gebied van mode, kleuren en persoonlijke presentatie. Zo kunnen zij al hun aandacht richten op het geen waar zij goed in zijn.

ORIGINELE & REPRESENTATIEVE KLEDING

Veel van onze klanten werken in de zakelijke dienstverlening zoals de consultanty, de bankenwereld, ICT bedrijven. Maar we kleden ook dames met publieke functie of maatschappelijke rollen. Deze vrouwen werken o.a. bij overheden zoals gemeenten, provincies en ministeries of politieke partijen. Maar ook advocaten, zelfstandigen, sprekers, dames die veel moeten presenteren, officemanagers, CEO's, managers, gastvrouwen, directrices, modieuze huisvrouwen, 2e kamerleden, BN-ers.

Stof perforator beige champagne grijs jill jasje liggend.jpg

EXCLUSIEVE
MODE

Persoonlijke presentatie

Onze klanten hebben persoonlijke raakvlakken met elkaar. Zij houden van exclusieve mode. Vaak hebben zij niet de tijd of de zin om te winkelen. Maar ze willen er wel mooi en verzorgd uitzien. Daarnaast vinden zij het vaak belangrijk om zichzelf te onderscheiden door middel van kleding.

 

Veel van onze klanten willen zichzelf presenteren op een representatieve en onderscheidende 

wijze. Dit kan op verschillende manieren zoal een uitgesproken creatie qua ontwerp, een luxe stof, een uitgesproken print of een mooie kleur. Kortom het moet bijzonder en origineel zijn.

 

Binnen onze collecties houden wij rekening met verschillende type dames. Hierdoor ontstaat er een brede klantengroep. In ieder geval brengen wij veel kleur en daar moet u van houden. Loopt u voornamelijk in pasteltinten en zandkleuren dan zijn wij waarschijnlijk niet de juiste winkel voor u. Wilt u uzelf presenteren? Overkomen met kracht en ergens voor staan? Toegankelijk zijn door kleur en evengoed professioneel? Dan zijn wij de winkel voor u.

MOOIE KLEDING VOOR MODERNE VROUW

Uit onze ervaring zien wij dat de instapleeftijd ligt op ongeveer 28 jaar en dat dit doorgaat tot een hippe dame van 75.  Een grote groep bevind zich in de leeftijdscategorie 35 t/m 49 jaar. Daarnaast is er een tweede grote groep in de leeftijdscategorie van 50 t/m 65 jaar. Naast deze twee groepen zien wij uiteraard uitzonderingen. Het is het vanzelfsprekend dat er binnen onze collecties juiste keuzes worden gemaakt wat past bij het type persoon en de leeftijd.

048_WG-Designs-Styling_3.jpg

CORPORATE
VROUWEN

Verschillende klanten komen ook met onze creaties in de media. Zij komen in het nieuws, staan op covers en artikelen van vakbladen of magazines of komen voor in rankinglijsten zoals de top-100 corporate vrouwen. Ook kleden wij vrouwen die geselecteerd worden voor verkiezingen als topvrouw van het jaar.

Ben je op zoek naar duurzame,kleurrijke, originele, inspirerende kleding? Exclusieve kleding wat gemaakt is in mooie stoffen en waar niet iedereen in loopt?

We kunnen je helpen om samen iets moois voor je te selecteren. Mooie (zakelijke) kleding voor je werk, seminars, congressen, events, presentaties en ook voor vrije tijd. Kleding wat bij je past en waar je blij van wordt. 

Bezoek de winkel tijdens onze openingstijden of maak een gratis stylingafspraak. 

bottom of page