top of page

Maak kennis met PhoebeMaak kennis met Phoebe We hebben voor dit voorjaar mooie blazers en broeken in een mooie Italiaanse crêpe stoffen. Dit mooie thema hebben we in verschillende kleuren. De stoffen dragen fijn en hebben een prettig pasbereik. De stoffen zijn wat dunner waarmee ze ideaal zijn voor warmere temperaturen in het voorjaar. Phoebe blazer is een mooi taille jasje in een uitgesproken rode kleur voor het voorjaar. Het jasje wordt open gedragen of eventueel deels gesloten met een strookje ertussen zodat de top eronder zichtbaar blijft.


Ilja broek heeft een mooie wijde flairpijp wat zorgt voor een elegante uitstraling. Durf jezelf te onderscheiden in deze kleurrijke creaties.


Dagmar top onder de blazer is een vrolijke print met bladeren die met veel verschillende kleuren gecombineerd kan worden. Denk hierbij aan, rood, verschillende blauwtinten, geel, zwart, wit en ecru. De top heeft een soepel vallende waterval halslijn wat het altijd goed doet bij verschillende outfits. Verder heeft de top een korte rond afgewerkte mouwen met een mouwlengte tot aan de elleboog. Dit kan ook nog wat korter gemaakt worden.

Uiteraard hebben we deze creaties in verschillende kleuren en printen. Ben je benieuwd welke kleuren en printen er allemaal zijn? Ontdek het in de winkel en bekijk ze allemaal. 

De foto's bevatten de volgende creaties:

- Phoebe blazer, crêpe rood

- Dagmar top, print blad rood/geel/blauw

- Ilja broek, crêpe, rood

- Tas, zwart

- Pascalle jurk, print rood/groen/wit/ecru/zwart


Stylingtip: Combineer de broek en blazer met elkaar tot stijlvol broekpak. Dit kan natuurlijk in dezelfde kleur of maak geraffineerde combinaties door verschillende kleuren met elkaar te combineren. Draag je liever een jurkje? Dat kan ook! De jurk kan ook heel mooi gecombineerd worden met blazer Phoebe. Ontdek alle combinatiemogelijkheden in de winkel.
 

Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.


Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.


Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl

 

W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!