top of page

Quality time met jezelf is belangrijk. En dit is waarom.

Heb jij al quality-time met jezelf ingeboekt? Bewust tijd vrijmaken voor ontspanning is geen overbodige luxe, maar een essentieel onderdeel van een vol en gelukkig leven. Ook jezelf verwennen met mooie creaties van W&G geeft je een rijk en kleurrijk leven waar je blij van wordt.


Goed voor jezelf zorgen is een van de belangrijkste voorwaarden voor een vol en gelukkig leven, dat weten de meeste mensen wel. Maar wat houdt dat ‘goed voor jezelf zorgen’ eigenlijk precies in? Voldoende bewegen, natuurlijk. Gezond eten en voldoende water drinken is ook essentieel. En dan is er natuurlijk nog het belang van slaap, ontspanning en een sociaal vangnet. Maar er is meer. Hoe belangrijk sociaal contact met vrienden en familie ook is, het is ook essentieel om tijd voor jezelf te hebben. En dan bedoelen we niet het in je eentje stofzuigen van de woonkamer of alleen achter de laptop mails versturen, maar echt vrij zijn. Tijd waarin je niet anders hoeft dan ontspannen. Lekker jezelf verwennen met aandacht en tijd voor jezelf zodat je je kunt opladen en resetten.


Mooie creaties in bijzondere stoffen geven een luxe uitstraling
Mooie creaties in bijzondere stoffen geven een luxe uitstraling

Bij W&G designs helpen we je graag op dit gebied. Wij helpen je met het selecteren van mooie kleding wat bij jou past zodat je je mooi voelt en dat ook uitstraalt naar de wereld om je heen. We kijken wat kleuren met je doen en welke kleding jouw figuur zo mooi mogelijk laten uitkomen. Ben je ergens minder tevreden over? Geen probleem. Dat heeft iedereen. Wij geven eerlijk advies en geven onze kijk op de situatie. We proberen iedereen een boost te geven zodat iedereen met een fijn gevoel onze winkel verlaat om zo een mooiere wereld te maken met daarnaast een kleurrijker straatbeeld.


Uiteraard ontvangen we je in ons stylingbureau en winkel waar je lekker even kunt zitten met een lekker kopje koffie of een heerlijke kom warme thee. Daarna ga je samen met de ontwerpers een ronde door de winkel om de bijzondere creaties te bekijken. Of je laat je verrassen door de ontwerpers met creaties die je zelf nooit uit het rek gepakt zou hebben. Kortom; echt even een verwenmomentje met jezelf.


Tekst gaat verder onder de afbeelding

Janine jurk & Gladys blazer
Janine jurk & Gladys blazer
Ben je op zoek naar een mooie jurk voor een gelegenheid? Of wil je een draagbare jurk die je elke dag kan aantrekken maar die wel bijzonder en origineel is? We hebben verschillende creaties uit ons atelier voor diverse gelegenheden.

Oerbehoefte

Die ‘quality-time’ is vaak een van de allereerste dingen die erbij inschieten als we het druk hebben. Vaak zetten we onze eigen behoeftes aan de kant voor anderen, of dat nu onze partners, kinderen, vrienden of familie zijn. Of misschien wel werk. Dat is natuurlijk heel nobel. Maar we vergeten vaak dat die vrije tijd geen overbodige luxe is, maar een essentieel onderdeel van een gelukkig leven. Volgens psychologen levert het bovendien tal van voordelen op. Het zou onze concentratie en productiviteit verbeteren, onze relaties versterken en bovendien geeft het ons voldoende tijd om op te laden en na te denken, wat weer kan helpen bij het oplossen van problemen en/of uitdagingen.


-
-

25 uur vrije tijd

Helaas wijzen andere onderzoeken uit dat we nog niet heel erg goed zijn in het tijd inboeken voor onszelf, zeker als we een gezin hebben. Volgens een Amerikaans onderzoek hebben vaders zo’n 28 uur vrije tijd per week en moeders zo’n 25 uur. Bijna eenderde van de ondervraagden geeft aan dat ze niet genoeg privacy of tijd voor zichzelf hebben. En dat is zonde, want het zorgt er onder andere voor dat we de hierboven opgesomde voordelen mislopen.


Kwaliteit boven kwantiteit

Oké, tijd voor jezelf is dus belangrijk, maar goed… wanneer dan? Met een overvolle agenda is een vrij middagje voor jezelf vinden, om even lekker te shoppen, makkelijker gezegd dan gedaan. Soms kan het een idee zijn om wat te schuiven in de agenda. Plan jezelf een middag uit om mooie creaties te bekijken en pak de uren dan later via bijvoorbeeld thuiswerken weer terug op een donkere herfstavond. Vaak verzet je thuis veel meer werk als je rustig en ongestoord kunt werken. 3 uur werken op kantoor kan thuis vaak in minder tijd. Uiteindelijk gaat het om de output.


Tekst gaat verder onder de afbeelding

In de winkel werken wij met kleurvakken.
In de winkel werken wij met kleurvakken.

Een leuker persoon

En voel je een schuldgevoel opkomen omdat je ‘gevoelsmatig aan het spijbelen bent’, terwijl de telefoon door rinkelt en je mailbox op het werk overloopt? Herinner jezelf er dan steeds weer aan dat die tijd voor jezelf geen overbodige luxe, maar een essentieel behoefte is. Het maakt jou uiteindelijk een leukere en betere partner, dochter, collega, ouder en vriendin. En als laatste, en zeker niet onbelangrijk; het maakt jezelf ook gelukkiger als je weer mooie creaties van W&G designs gekocht hebt waarin je je heerlijk en zelfverzekerd voelt. Je mag weer bewust stralen met onze nieuwe creaties. Daar helpen we je graag bij en daar maken wij onze creaties voor.


Bezoek onze winkel en bekijk onze creaties. We staan als ontwerper zelf in de winkel zodat we je goed kunnen adviseren wat bij je past en wat mooi bij jou staat.
 

Van elke creatie zijn enkele stuks gemaakt waardoor je echt iets bijzonders hebt. Vind je de kleur of print niet zo mooi? Geen probleem! We hebben namelijk elke creatie in meerdere kleuren of printuitvoeringen. Voor iedereen is er wel iets wils.


Wij hebben een Nederlandse maatvoering van 36 t/m 44 en soms ook 34 en 46. Kom onze creaties bekijken in onze winkel en stylingbureau. Selecteer samen met de ontwerpers de mooiste creaties die passen bij jou en je persoonlijke wensen en krijg gratis kledingadvies en stylingtips.


Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Kijk voor meer informatie over onze creaties, ons concept, de gratis stylingdiensten en veel meer op; www.wgdesigns.nl

 

W&G designs | Inspireer jezelf en anderen!Comentarios


Shop nu ook online

bottom of page